Gans in het Nieuws

Zo nu en dan verschijnt er een foto, een tekst of een nieuwsberichtje over mij op andere plekken dan deze website of mijn eigen sociale media kanalen. Hieronder vind je een kleine selectie ‘Gans in het Nieuws’ berichten in diverse kranten, websites en magazines.

Natuurlijk vind ik het prachtig wanneer er een bericht over mij wordt geschreven, of als een werk van mij wordt uitgelicht op een website, blog of anderszins. Een kennisgeving vooraf, een vermelding en een link worden dan uiteraard wel zeer gewaardeerd.

n.b.: verwijzingen naar Mooilevenbydegans zijn gedateerd. Tegenwoordig ga ik alleen als Marije De Gans door het leven.

Alle foto’s en teksten zijn ©byDeGans  Meer informatie vind je op mijn disclaimer.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: