Ik wil op de foto!


Wat bied ik aan?

Mijn expertise betreft originele, kunstzinnige portretten, reportage- en bedrijfsfotografie. Ik maak zowel foto’s in kleur, als in zwart-wit.
Ik bied geen bruilofts- of afscheidsfotografie aan en ik ben selectief in het aannemen van shoots.

Voor hier niet genoemde vormen van fotografie raad ik je aan om zeker contact op te nemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


Shoots en voorwaarden*

Op dit moment kan ik portretten, korte reportages en bedrijfsfotografie voor eenmansbedrijven (ZZP’ers) op 1 locatie aanbieden.

Omdat elke sessie anders is, met andere mensen, andere onderwerpen en andere wensen, kan ik geen standaard tarief noemen. Een portretshoot met 5 verschillende outfits en passende make-up vraagt om een totaal andere benadering dan iemand die aan het voetballen is en daar graag foto’s van wil.

Neem daarom vooral contact op zodat we je wensen en de mogelijkheden kunnen doornemen.

Springdance
Springdance
Denise, vrije shoot, Ermelo 2024
Radboud
Radboud
Radboud, vrije shoot, Ermelo 2024
Steyner Straps
Steyner Straps
Shoot for Steyner Straps, Deutschland
In de stal
In de stal
Reportageshoot campagne BBB voor de Tweede Kamer verkiezingen 22 november, Vlagtwedde, Nederland 2023
Marcel
Marcel
‘Marcel’, politieke campagne Tweede Kamer verkiezingen 22 november, Oldambt, Nederland 2023
Hot Stone Massage
Hot Stone Massage
Company shoot massagetherapist, Winschoten, Nederland 2020

Voorwaarden

  • Duur van de sessie: een shoot voor portret-, reportage- en bedrijfsfoto’s duurt minimaal 30 minuten en maximaal 2 uur.
  • Plaats van de shoot: bij mijn fotostijl past geen studiofotografie met licht- en flitskunsten. Ik schiet met natuurlijk licht, bij voorkeur buiten.
  • Indien de shoot onverhoopt toch binnen plaats moet vinden en het licht niet voldoende is, heb ik daarvoor wel lampen en reflectieschermen. Hiervoor geldt wel een meerprijs in verband met installatie en opstartkosten. In dit geval gaan we samen in overleg om te kijken wat er mogelijk is en welke garanties ik in die gevallen voor het resultaat kan geven.
  • Werkgebied: ik werk in de gemeente Oldambt. Binnen deze gemeente reken ik geen reiskosten.
    Voor sessies buiten de gemeentegrenzen vraag ik, indien ik akkoord ga met de locatie, een vergoeding voor de kilometers en de reistijd van € 0,55/kilometer.
  • Verwerkingstijd: na uiterlijk 14 dagen en nadat het volledige bedrag van de fotoshoot is voldaan, krijg je het vooraf afgesproken aantal foto’s in hoge resolutie zonder logo of watermerk via We-Transfer toegestuurd. Afdrukken en nabestellingen kunnen voor een meerprijs, afhankelijk van het type afdruk en formaat, geleverd worden.
  • Het auteursrecht van de gemaakte foto’s berust bij de fotograaf.
  • Per shoot worden tussen fotograaf en klant afspraken en voorwaarden gemaakt en deze per mail vastgelegd. Bevestiging van de shoot door de klant betekent dat de klant akkoord is gegaan met deze voorwaarden.

Check voor meer informatie ook mijn ‘Privacy en voorwaarden‘.

Belangrijk: locaties zijn altijd in overleg en onder voorbehoud van het weer. Ik kan wel tegen een nat pak, maar mijn camera houdt er niet van.

* De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen in aanbod, onderlinge afspraken en mogelijkheden.