Fotoshoots


Mijn aanbod

Mijn expertise betreft originele, kunstzinnige portretten, reportage- en bedrijfsfotografie*.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

*Ik bied op dit moment geen bruilofts- en afscheidsfotografie aan.


Steyner Straps
Steyner Straps
Shoot for Steyner Straps Deutschland
Pre-party drinks
Pre-party drinks
Experimentele boudoirshoot, Denise, Den Haag ’23
'Mona'
‘Mona’
Reportagefoto’s presentatie kandidaten BBB, verkiezingen Tweede Kamer 2023
'In de stal'
‘In de stal’
Reportagefoto’s campagne BBB voor de Tweede Kamer verkiezingen 22 november, Melkveebedrijf familie Roelofs te Vlagtwedde, Nederland 2023
‘Marcel’
‘Marcel’
‘Marcel’, portret kandidaat Marcel Sijbolts voor de BBB, Tweede Kamer verkiezingen 22 november, Oldambt, Nederland 2023
'Herma'
‘Herma’
Reportagefoto’s posters plakken in Oldambt met BBB kandidaat Herma Hemmen voor de tweede Kamer Verkiezingen 22 november, najaar ’23
'Strap'
‘Strap’
Gitaarstrap, shoot voor gitarist Radboud Withaar, Den Haag 2023
Hét Kerkje
Hét Kerkje
Mauritiuskerkje te Marsum (Gr.) één van de geexposeerde werken op mijn expositie bij de SVB te Groningen, zomer 2022
Oost-Gronings karakter, Marcel
Oost-Gronings karakter, Marcel
Inzending Schierste Ploatje Oldambt, 2021. Model: Marcel
Kruidenmassage
Kruidenmassage
Websitefotografie/Company shoot voor Sailom Thaise massage te Winschoten, december 2020

Wat kan ik voor je verzorgen? Ik bied portretten, korte reportages en bedrijfsfotografie voor eenmansbedrijven (ZZP’ers) op 1 locatie aan.

Omdat elke sessie anders is, met andere mensen, andere onderwerpen en andere wensen, kan ik geen standaard tarief noemen. Een portretshoot met 5 verschillende outfits en passende make-up vraagt om een totaal andere benadering dan iemand die aan het voetballen is en daar graag foto’s van wil.

Neem daarom vooral contact op zodat we je wensen en de mogelijkheden kunnen doornemen.


  • Duur van de sessie: een shoot voor portret-, reportage- en bedrijfsfoto’s duurt minimaal 30 minuten en maximaal 2 uur.
  • Plaats van de shoot: bij mijn fotostijl past geen studiofotografie met licht- en flitskunsten. Ik schiet met natuurlijk licht, buiten, of in lichte binnenruimtes*.
  • Indien de shoot onverhoopt toch binnen plaats moet vinden en het licht niet voldoende is, heb ik daarvoor wel lampen en reflectieschermen. Hiervoor geldt wel een meerprijs in verband met installatie en opstartkosten. In dit geval gaan we samen in overleg om te kijken wat er mogelijk is en welke garanties ik in die gevallen voor het resultaat kan geven.
  • Werkgebied: ik werk in de gemeente Oldambt. Binnen deze gemeente reken ik geen reiskosten.
    Voor sessies buiten de gemeentegrenzen vraag ik, indien ik akkoord ga met de locatie, een vergoeding voor de kilometers en de reistijd van € 0,55/kilometer.
  • Verwerkingstijd: uiterlijk binnen 14 werkdagen en nadat het volledige bedrag van de fotoshoot is voldaan, krijg je het vooraf afgesproken aantal foto’s in hoge resolutie zonder logo of watermerk via We-Transfer toegestuurd. Afdrukken en nabestellingen kunnen voor een meerprijs, afhankelijk van het type afdruk en formaat, geleverd worden.
  • Het auteursrecht van de gemaakte foto’s berust bij de fotograaf.
  • Per shoot worden tussen fotograaf en klant afspraken en voorwaarden gemaakt en deze per mail vastgelegd. Bevestiging van de shoot door de klant betekent dat de klant akkoord is gegaan met deze voorwaarden.

  1. N.B. De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen in aanbod, onderlinge afspraken en mogelijkheden. Check voor meer informatie ook mijn ‘Privacy en voorwaarden‘. ↩︎